El Temps a Tarragona: cel serè i pocs núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 19 de febrer

18 febrero 2020 11:56 | Actualizado a 22 febrero 2020 18:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, sobretot a partir de mitja tarda. Tot i això, al quadrant nord-est hi haurà alguns intervals de núvols baixos, sobretot fins a mig matí.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament. Se situarà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -1 i 4 ºC al Prelitoral i la depressió Central, i entre 1 i 6 ºC al litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 10 i 15 ºC al Prelitoral i la depressió Central, i entre 12 i 17 ºC al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, en conjunt. Malgrat tot, hi haurà alguns bancs de boira o boirina matinals a punts del nord i est de la depressió Central, altres punts de l'interior del quadrant nord-est i a valls del Prepirineu.

Vent

Bufarà tramuntana a l'Empordà; a l'inici de la jornada bufarà entre feble i moderada amb cops forts i alguns de molt forts al nord del cap de Creus, però minvarà al llarg del dia fins a quedar entre feble i moderada i restringida al nord del cap de Creus. A les terres de l'Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat fins a mitja tarda, amb cops forts al matí. La resta del dia quedarà fluix i de direcció variable. A la resta del país, el vent bufarà fluix i de direcció variable en general, tot i que durant les hores centrals del dia dominarà el component sud al litoral i prelitoral i el component sud i oest a la resta de la meitat oest.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt durant la primera meitat del dia. A partir de mitja tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari