Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: cel tapat fins a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 12 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel cobert fins al migdia. A partir de llavors, s'aclarirà de sud a nord, tot i que al final del dia arribaran franges de núvols per l'oest del país. Independentment, a la depressió Central, al litoral i prelitoral hi haurà núvols baixos fins a mig matí i novament a partir del vespre que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, mentre que la resta de la jornada desapareixeran de la depressió Central i minvaran del litoral i prelitoral.

Pluja

És probable precipitació al litoral i prelitoral fins a migdia i de nou a la nit. A la resta és possible fins al matí. Serà d'intensitat feble i entre inapreciable i minsa. No es descarta que vagi acompanyada de fang.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta; rondarà entre 7 i 11 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central, entre 13 i 18 ºC al prelitoral i entre 15 i 20 ºC al litoral. La màxima es mantindrà similar o serà lleugerament més baixa i arribarà a valors de 23 a 28 ºC a Ponent, a les Terres de l'Ebre i al vessant nord del Pirineu i entre 21 a 26 ºC a la resta del territori.

Vent

A les Terres de l'Ebre i a l'Empordà bufarà vent de component sud entre fluix i moderat tot el jorn, amb algun cop fort. A la resta del país el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí, i a partir de llavors bufarà de component sud i est entre fluix i moderat. Malgrat això serà fluix i de direcció variable de matinada i a la nit a l'interior del quadrant nord-est. Per altra banda, a cotes elevades de la serralada prelitoral i del Pirineu bufarà vent de component sud i oest entre fluix i moderat amb cops forts.

Tendència per a demà

Bufarà vent de component sud i est entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts al litoral nord i Val d'Aran. Tot i això, a l'interior del quadrant nord-est serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir de la nit. Per altra banda, a cotes elevades del Pirineu, i de la serralada prelitoral el vent bufarà de component sud i oest moderat amb cops forts.

Temas

Comentarios

Lea También