El Temps a Tarragona: cel tapat fins a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 12 d'octubre

11 octubre 2019 10:44 | Actualizado a 14 octubre 2019 09:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel cobert fins al migdia. A partir de llavors, s'aclarirà de sud a nord, tot i que al final del dia arribaran franges de núvols per l'oest del país. Independentment, a la depressió Central, al litoral i prelitoral hi haurà núvols baixos fins a mig matí i novament a partir del vespre que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, mentre que la resta de la jornada desapareixeran de la depressió Central i minvaran del litoral i prelitoral.

Pluja

És probable precipitació al litoral i prelitoral fins a migdia i de nou a la nit. A la resta és possible fins al matí. Serà d'intensitat feble i entre inapreciable i minsa. No es descarta que vagi acompanyada de fang.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta; rondarà entre 7 i 11 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central, entre 13 i 18 ºC al prelitoral i entre 15 i 20 ºC al litoral. La màxima es mantindrà similar o serà lleugerament més baixa i arribarà a valors de 23 a 28 ºC a Ponent, a les Terres de l'Ebre i al vessant nord del Pirineu i entre 21 a 26 ºC a la resta del territori.

Vent

A les Terres de l'Ebre i a l'Empordà bufarà vent de component sud entre fluix i moderat tot el jorn, amb algun cop fort. A la resta del país el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí, i a partir de llavors bufarà de component sud i est entre fluix i moderat. Malgrat això serà fluix i de direcció variable de matinada i a la nit a l'interior del quadrant nord-est. Per altra banda, a cotes elevades de la serralada prelitoral i del Pirineu bufarà vent de component sud i oest entre fluix i moderat amb cops forts.

Tendència per a demà

Bufarà vent de component sud i est entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts al litoral nord i Val d'Aran. Tot i això, a l'interior del quadrant nord-est serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir de la nit. Per altra banda, a cotes elevades del Pirineu, i de la serralada prelitoral el vent bufarà de component sud i oest moderat amb cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari