El Temps a Tarragona: clarianes i baixada moderada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 15 de desembre

14 diciembre 2018 17:21 | Actualizado a 14 diciembre 2018 17:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà serè o poc ennuvolat, tret de punts de la depressió Central i del litoral i el prelitoral sud de la costa Brava i nord de la Central on hi haurà estrats de núvols baixos. A partir de llavors la nuvolositat de tipus alt i mitjà augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat al matí, i entre mig i molt a la tarda, si bé a puntualment quedarà cobert, sobretot punts del quadrant nord-occidental.

De matinada no es descarta alguna precipitació feble a punts del litoral Central i sud de la costa Brava. A partir d'aleshores i fins al final de la tarda s'espera precipitació feble i dispersa al Pirineu i el Prepirineu occidental, i durant la tarda no se'n descarta d'aïllada i minsa a la resta del país.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa, i màxima semblant o lleugerament més baixa, tret de cotes altes del Pirineu on pujarà. La mínima quedarà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, 0 i 5 ºC al Prepirineu i la depressió Central, 2 i 7 ºC al Prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 11 i 16 ºC al litoral i el prelitoral, 7 i 12 ºC a la depressió Central, i entre 5 i 10 ºC al Pirineu i el Prepirineu.

Visibilitat

Serà bona en general, malgrat que puntualment serà regular a punts elevats del quadrant nord-occidental durant la tarda. A banda, fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina a valls i fondalades de l'interior, preferentment a la depressió Central.

Vent

Fins a mig matí predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort al nord de l'Alt Empordà i terç sud del territori. A partir de llavors predominarà el vent de component oest entre fluix i moderat, amb estones de component sud al litoral central i nord. A banda, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable, a punts del nord de la depressió Central i valls del Pirineu i Prepirineu.

Tendència per a demà

Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins a primeres hores de la tarda. A partir de llavors s'obriran clarianes pel terç sud, que progressivament s'estendran a la resta del territori i al final del dia quedarà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu i de punts de l'altiplà central on hi haurà núvols baixos.

Comentarios
Multimedia Diari