Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: clarianes i baixada moderada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 15 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà serè o poc ennuvolat, tret de punts de la depressió Central i del litoral i el prelitoral sud de la costa Brava i nord de la Central on hi haurà estrats de núvols baixos. A partir de llavors la nuvolositat de tipus alt i mitjà augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat al matí, i entre mig i molt a la tarda, si bé a puntualment quedarà cobert, sobretot punts del quadrant nord-occidental.

De matinada no es descarta alguna precipitació feble a punts del litoral Central i sud de la costa Brava. A partir d'aleshores i fins al final de la tarda s'espera precipitació feble i dispersa al Pirineu i el Prepirineu occidental, i durant la tarda no se'n descarta d'aïllada i minsa a la resta del país.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa, i màxima semblant o lleugerament més baixa, tret de cotes altes del Pirineu on pujarà. La mínima quedarà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, 0 i 5 ºC al Prepirineu i la depressió Central, 2 i 7 ºC al Prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 11 i 16 ºC al litoral i el prelitoral, 7 i 12 ºC a la depressió Central, i entre 5 i 10 ºC al Pirineu i el Prepirineu.

Visibilitat

Serà bona en general, malgrat que puntualment serà regular a punts elevats del quadrant nord-occidental durant la tarda. A banda, fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina a valls i fondalades de l'interior, preferentment a la depressió Central.

Vent

Fins a mig matí predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort al nord de l'Alt Empordà i terç sud del territori. A partir de llavors predominarà el vent de component oest entre fluix i moderat, amb estones de component sud al litoral central i nord. A banda, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable, a punts del nord de la depressió Central i valls del Pirineu i Prepirineu.

Tendència per a demà

Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins a primeres hores de la tarda. A partir de llavors s'obriran clarianes pel terç sud, que progressivament s'estendran a la resta del territori i al final del dia quedarà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu i de punts de l'altiplà central on hi haurà núvols baixos.

Temas

Comentarios

Lea También