El Temps a Tarragona: compte amb la pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 21 de gener

20 enero 2020 11:39 | Actualizado a 22 enero 2020 12:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre molt ennuvolat i cobert en general, si bé la nuvolositat serà menys compacta al quadrant nord-oest fins a mitja tarda.

Pluja

S'espera precipitació a qualsevol punt, si bé serà més aïllada a punts del quadrant nord-oest, mentre que la més extensa i continuada s'espera al quadrant nord-est i resta del litoral i prelitoral. Serà d'intensitat entre feble i moderada. S'acumularan quantitats entre inapreciables i minses al quadrant nord-oest, i entre poc abundants i abundants en general, tret de l'interior del quadrant nord-est i resta del litoral i prelitoral on les acumulacions podran ser entre molt abundants i extremadament abundants (més de 100 mm en 24 h). La cota de neu pujarà des dels 600 metres de matinada fins als 1.600 metres al llarg de la tarda. Malgrat això, al Pirineu i Prepirineu oriental pujarà fins als 1.000 metres i a la resta del quadrant nord-est fins als 1.300 metres. Les precipitacions podran anar acompanyades de tempesta al litoral i prelitoral al final del dia també podran anar acompanyades de fang.

Temperatures

La temperatura pujarà lleugerament, tant mínima com màxima.

Vent

Bufarà vent de component est, entre gregal i llevant, entre moderat i fort amb cops molt forts, tret de les cotes baixes del Pirineu Occidental on quedarà entre fluix i moderat amb alguns cops forts.

Tendència per a demà

S'espera precipitació a qualsevol punt, si bé al final del dia quedarà més restringida a la meitat nord del territori. La més extensa i continuada es donarà a la meitat est. Serà d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre poc abundants i abundants, tret de la meitat est i del nord del litoral i prelitoral sud on les acumulacions podran ser entre molt abundants i extremadament abundants (més de 100 mm en 24 h). La precipitació podrà anar acompanyades de fang. La cota de neu se situarà entorn dels 1300 metres.

Comentarios
Multimedia Diari