Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: marxa la pluja, es queden els núvols

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 25 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El dia començarà amb el cel molt ennuvolat o cobert en general tot i que amb el pas de les hores, i sobretot durant la tarda, la nuvolositat s'anirà fent menys compacta. També s'espera el creixement de nuvolades a partir de migdia que avançaran de nord a sud. Independentment, el vessant nord del Pirineu romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

Pluja

Durant la matinada i fins a mig matí s'espera precipitació que podrà afectar qualsevol punt tot i que, amb major probabilitat, a punts del litoral i prelitoral sobretot del sector central. A partir de migdia també s'esperen ruixats a punts de la meitat nord que durant la tarda es desplaçaran cap al sud. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació continuada al llarg de tot el dia d'intensitat feble o moderada. Acumularà quantitats abundants, i localment molt abundants. La cota de neu voltarà els 2400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al litoral i entre 7 i 12 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot al quadrant nord-est i a Ponent. Es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, tot i que al vessant nord serà més baixa, entre 20 i 25 ºC al litoral nord, Ponent i Terres de l'Ebre i entre 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, puntualment dolenta a zones de muntanya. A banda, hi haurà bancs de boira i boirina matinals a molts punts de l'interior.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat de component nord i oest, amb mestral, al principi i final del dia, moderat amb cops forts al terç sud i tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà. Independentment, durant la tarda hi haurà estones de vent de component sud a molts punts del país.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord, alhora que es formarà nuvolositat a sotavent del Pirineu i del Prepirineu fins deixar el cel localment mig ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert amb nuvolositat més trencada al centre del dia.

Temas

Comentarios

Lea También