Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 7 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general, o poc ennuvolat sobretot durant el matí per la circulació de núvols alts i alguns de mitjans que puntualment deixaran el cel mig ennuvolat, sobretot a la meitat nord del territori. A banda, hi haurà estrats baixos a la depressió Central, que de forma local podrien ser persistents a Ponent. A més, localment hi haurà alguns núvols baixos al nord de la Costa Central i al sud de la Costa Brava i a punts de l'interior del quadrant nord-est, sobretot fins a migdia i de nou a partir del vespre.

Temperatures

Temperatura en descens entre lleuger i moderat, tant la mínima com la màxima. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La mínima es mourà entre -6 i -1 al Pirineu, Prepirineu i al depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral i entre 2 i 7 ºC al litoral, localment més alta al nord de la Costa Brava.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, tret de fondalades interiors on hi haurà bancs de boira i boirina, que localment podran persistir tot el dia a punts de Ponent.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb terral localment moderat al litoral. La resta de la jornada, tendirà a imposar-se el component nord i oest fluix amb cops moderats, amb algunes ratxes fortes a zones elevades, així com de tramuntana al nord del cap de Creus, i de mestral a entre el cap de Salou i el de Tortosa. A banda, hi haurà estones de vent fluix i variable al quadrant nord-est i nord de la depressió Central.

Tendència per a demà

Cel mig ennuvolat amb la circulació de núvols alts i mitjans de nord a sud fins al vespre. A partir d'aleshores minvaran. A banda, a partir de migdia arribaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu, i quedarà molt ennuvolat o cobert per la resta del dia. Independentment, hi haurà estrats baixos a la depressió Central, localment persistents a Ponent.

Temas

Comentarios

Lea También