El Temps a Tarragona: marxa la pluja, es queden els núvols

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 25 de maig

06 enero 2019 20:47 | Actualizado a 25 mayo 2019 05:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El dia començarà amb el cel molt ennuvolat o cobert en general tot i que amb el pas de les hores, i sobretot durant la tarda, la nuvolositat s'anirà fent menys compacta. També s'espera el creixement de nuvolades a partir de migdia que avançaran de nord a sud. Independentment, el vessant nord del Pirineu romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

Pluja

Durant la matinada i fins a mig matí s'espera precipitació que podrà afectar qualsevol punt tot i que, amb major probabilitat, a punts del litoral i prelitoral sobretot del sector central. A partir de migdia també s'esperen ruixats a punts de la meitat nord que durant la tarda es desplaçaran cap al sud. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació continuada al llarg de tot el dia d'intensitat feble o moderada. Acumularà quantitats abundants, i localment molt abundants. La cota de neu voltarà els 2400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al litoral i entre 7 i 12 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot al quadrant nord-est i a Ponent. Es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, tot i que al vessant nord serà més baixa, entre 20 i 25 ºC al litoral nord, Ponent i Terres de l'Ebre i entre 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, puntualment dolenta a zones de muntanya. A banda, hi haurà bancs de boira i boirina matinals a molts punts de l'interior.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat de component nord i oest, amb mestral, al principi i final del dia, moderat amb cops forts al terç sud i tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà. Independentment, durant la tarda hi haurà estones de vent de component sud a molts punts del país.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord, alhora que es formarà nuvolositat a sotavent del Pirineu i del Prepirineu fins deixar el cel localment mig ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert amb nuvolositat més trencada al centre del dia.

Comentarios
Multimedia Diari