Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: torna la calor per acabar la setmana

La previsió meteorològica d'aquest divendres 6 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada i fins a mig matí el cel estarà mig o localment molt ennuvolat per núvols baixos, sobretot al litoral, al prelitoral i al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu. A partir de llavors tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general, però alhora arribaran alguns núvols mitjans a l'oest del territori i creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i del prelitoral, en especial a l'oest d'aquests sectors, on el cel quedarà mig o localment molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament o localment de forma moderada; se situarà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central, entre 10 i 15 ºC al litoral nord i al prelitoral i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament en general, i oscil·larà entre 19 i 24 ºC al Pirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta del país, si bé localment serà lleugerament més alta a punts de l'interior del terç sud, al litoral nord i al prelitoral central.

Vent

Fins a l'inici del matí bufarà vent fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component est a Ponent; a l'extrem nord del territori, però, bufarà vent de component sud entre fluix i moderat, amb alguns cops forts i molt forts al Pirineu, sobretot a les cotes més elevades. A partir de llavors s'establirà el vent de component oest a l'interior i el component sud al litoral; bufarà entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort; a banda, durant la tarda hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a l'interior del quadrant nord-est. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component est al litoral. Independentment, a partir del vespre s'imposarà la tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà, amb alguns cops forts al final del dia al nord del sector.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat en general, amb alguns intervals de núvols baixos de matinada al litoral sud. A més, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu que localment deixaran el cel mig ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También