El Temps a Tarragona: continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 6 d'agost

05 agosto 2019 10:23 | Actualizado a 07 agosto 2019 14:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors arribaran bandes de núvols alts per l'oest del territori que al final del dia s'estendran a tot el territori; a més, també creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya. Independentment, a la meitat sud del litoral i prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos, més trencats durant les hores centrals de la jornada, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat; de forma puntual, sobretot fins a primera hora del matí i també a partir del vespre aquests intervals de núvols baixos també podran estendre's a altres punts del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta; al Pirineu oscil·larà entre 11 i 16 ºC, al Prepirineu, depressió Central i prelitoral entre 16 i 21 ºC i al litoral entre 20 i 25 ºC. Per la seva banda la temperatura màxima també serà similar o lleugerament més alta i es mourà entre 29 i 34 ºC al Pirineu i al litoral, entre 34 i 39 ºC a Ponent i entre 32 i 37 ºC a la resta.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final de la jornada. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el component sud entre fluix i moderat, amb cops forts a la tarda a l'extrem nord del litoral i al sud de Ponent.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans, i pel creixement de nuvolades que seran més aïllades de matinada al Pirineu i més nombroses i extenses a partir de migdia al terç nord del territori. A banda, fins a mig matí, també hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral, prelitoral i depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari