Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 6 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors arribaran bandes de núvols alts per l'oest del territori que al final del dia s'estendran a tot el territori; a més, també creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya. Independentment, a la meitat sud del litoral i prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos, més trencats durant les hores centrals de la jornada, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat; de forma puntual, sobretot fins a primera hora del matí i també a partir del vespre aquests intervals de núvols baixos també podran estendre's a altres punts del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta; al Pirineu oscil·larà entre 11 i 16 ºC, al Prepirineu, depressió Central i prelitoral entre 16 i 21 ºC i al litoral entre 20 i 25 ºC. Per la seva banda la temperatura màxima també serà similar o lleugerament més alta i es mourà entre 29 i 34 ºC al Pirineu i al litoral, entre 34 i 39 ºC a Ponent i entre 32 i 37 ºC a la resta.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final de la jornada. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el component sud entre fluix i moderat, amb cops forts a la tarda a l'extrem nord del litoral i al sud de Ponent.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans, i pel creixement de nuvolades que seran més aïllades de matinada al Pirineu i més nombroses i extenses a partir de migdia al terç nord del territori. A banda, fins a mig matí, també hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral, prelitoral i depressió Central.

Temas

Comentarios

Lea También