El Temps a Tarragona: continua la ratxa de bon temps i temperatures altes

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 4 de febrer

03 febrero 2020 11:10 | Actualizado a 03 febrero 2020 11:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt. A banda, hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu que deixaran el cel entre molt ennuvolat i cobert. A més, a partir de mitja tarda es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral i sud de la costa Brava.

Precipitacions

A partir de primera hora del matí s'espera precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, més aïllades durant la tarda. Cota de neu: baixarà progressivament dels 1.900 als 1.000 metres.

Temperatura

La temperatura serà semblant a primera hora del matí. Malgrat tot, al final del dia s'assolirà la mínima que baixarà entre lleugerament i moderadament; oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, puntualment més alta a causa de la presència del fogony, entre 4 i 9 º a la depressió Central i prelitoral, i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament i oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, moderadament més baixa al vessant nord, entre 16 i 21 ºC a la resta del Prepirineu i depressió Central, i entre 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, hi haurà alguns bancs de boira o boirines matinals en valls i fondalades de l'interior que al nord de Ponent i a l'altiplà Central podran persistir fins a migdia. A més, al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat amb algun cop fort. Malgrat això, al terç sud i a l'Empordà bufarà moderat amb cops forts i puntualment molt forts, de mestral i de tramuntana respectivament. Per altra banda, l'interior del quadrant nord-est i al sector central del litoral serà fluix i de direcció variable.

Tendència per demà

Cel serè o poc ennuvolat. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central fins a l'inici del matí, així com al litoral i prelitoral sud a partir del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari