Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: continuen pujant les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 17 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 17 de juliol. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 17 de juliol. Foto: Meteocat

Situació general

Cel serè en general, amb la presència d'intervals de núvols baixos fins a primera hora del matí a punts del litoral i prelitoral central, del Camp de Tarragona i de la depressió Central. A banda, a partir del migdia creixeran alguns núvols d'evolució al Pirineu oriental, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Al final de la jornada es formaran alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i, de nou, al Camp de Tarragona.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima en lleu ascens i màxima lleugerament més alta. Al centre de la jornada l'ambient serà calorós.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé a l'inici del dia serà localment regular a punts del sector central del litoral i prelitoral, del Camp de Tarragona i de la depressió Central i, al final de la jornada, a cotes mitjanes del vessant nord del Pirineu.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable a l'inici i al final de la jornada, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest, amb tendència a virar a component est a partir de mitja tarda, i el component sud a la resta, entre fluix i moderat amb algun cop fort. Independentment, bufarà el mestral al terç sud fins a mig matí i la tramuntana a l'Alt Empordà durant tot el dia, d'intensitat feble o moderada amb ratxes fortes.

Temas

Comentarios

Lea También