El Temps a Tarragona: desapareixen els núvols, llueix el sol

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 31 de juliol

30 julio 2019 12:22 | Actualizado a 01 agosto 2019 16:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior i alguns intervals de núvols baixos a l'extrem sud fins a primera hora del matí. A partir de migdia es formarà algun núvol d'evolució a zones de muntanya, alhora que arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat al litoral i prelitoral central i sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa arreu. Es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, entre 15 i 20 ºC al litoral nord i resta del prelitoral, i entre 17 i 22 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta a l'interior de la meitat nord i semblant o lleugerament més baixa a la resta, si bé el descens serà localment moderat al litoral sud. Independentment, al vessant nord del Pirineu l'ascens serà moderat. Es mourà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i litoral i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

Vent

Hi haurà tramuntana a l'Empordà durant tota la jornada entre fluixa i moderada amb algun cop fort fins a mig matí al nord del Cap de Creus. Per la seva banda, a les Terres de l'Ebre hi haurà mestral entre fluix i moderat fins a mig matí. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, mentre que al centre de la jornada s'imposarà el component sud i est arreu amb estones de sud i oest a l'interior de la meitat nord. A l'interior del quadrant nord-est el vent es mantindrà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Al llarg del dia creuaran bandes de núvols alts d'oest a est que en conjunt deixaran el cel poc ennuvolat. Independentment, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran el cel mig ennuvolat, si bé al Pirineu occidental el cel quedarà puntualment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari