Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: desapareixen els núvols, llueix el sol

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 31 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior i alguns intervals de núvols baixos a l'extrem sud fins a primera hora del matí. A partir de migdia es formarà algun núvol d'evolució a zones de muntanya, alhora que arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat al litoral i prelitoral central i sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa arreu. Es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, entre 15 i 20 ºC al litoral nord i resta del prelitoral, i entre 17 i 22 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta a l'interior de la meitat nord i semblant o lleugerament més baixa a la resta, si bé el descens serà localment moderat al litoral sud. Independentment, al vessant nord del Pirineu l'ascens serà moderat. Es mourà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i litoral i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

Vent

Hi haurà tramuntana a l'Empordà durant tota la jornada entre fluixa i moderada amb algun cop fort fins a mig matí al nord del Cap de Creus. Per la seva banda, a les Terres de l'Ebre hi haurà mestral entre fluix i moderat fins a mig matí. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, mentre que al centre de la jornada s'imposarà el component sud i est arreu amb estones de sud i oest a l'interior de la meitat nord. A l'interior del quadrant nord-est el vent es mantindrà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Al llarg del dia creuaran bandes de núvols alts d'oest a est que en conjunt deixaran el cel poc ennuvolat. Independentment, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran el cel mig ennuvolat, si bé al Pirineu occidental el cel quedarà puntualment molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También