Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: desapareixen els ruixats

La previsió meteorològica d'aquest divendres 12 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas d'algunes bandes de núvols alts i mitjans fins al migdia. Tot i això, de matinada hi haurà intervals de núvols que seran més abundants al vessant nord del Pirineu on localment el cel estarà molt ennuvolat. A més, fins a primera hora del matí hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central. A la tarda creixeran nuvolades a l'interior del quadrant nord-est i al prelitoral central, i al vespre es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud..

Temperatures

La temperatura serà semblant o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. La mínima oscil·larà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 3 i 8 ºC a la depressió Central i prelitoral nord i central, i entre 7 i 12 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre 18 i 23 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins al migdia bufarà vent entre fluix i moderat amb cops forts o molt forts de component nord i oest al terç sud i a l'Empordà. La resta del dia quedarà fluix i variable, amb predomini del component sud al litoral, si bé es mantindrà el component nord a l'Empordà.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors, augmentaran els núvols alts i mitjans d'oest a est i el cel quedarà mig ennuvolat al final del dia. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral al principi i al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También