Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: desapareixen els ruixats

La previsió meteorològica d'aquest divendres 12 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas d'algunes bandes de núvols alts i mitjans fins al migdia. Tot i això, de matinada hi haurà intervals de núvols que seran més abundants al vessant nord del Pirineu on localment el cel estarà molt ennuvolat. A més, fins a primera hora del matí hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central. A la tarda creixeran nuvolades a l'interior del quadrant nord-est i al prelitoral central, i al vespre es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud..

Temperatures

La temperatura serà semblant o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. La mínima oscil·larà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 3 i 8 ºC a la depressió Central i prelitoral nord i central, i entre 7 i 12 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre 18 i 23 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins al migdia bufarà vent entre fluix i moderat amb cops forts o molt forts de component nord i oest al terç sud i a l'Empordà. La resta del dia quedarà fluix i variable, amb predomini del component sud al litoral, si bé es mantindrà el component nord a l'Empordà.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors, augmentaran els núvols alts i mitjans d'oest a est i el cel quedarà mig ennuvolat al final del dia. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral al principi i al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También