El Temps a Tarragona: després dels ruixats puja el termòmetre

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 10 de juliol

09 julio 2019 10:07 | Actualizado a 10 julio 2019 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb intervals de núvols baixos al sector central del litoral i fins a mig matí al vessant nord del Pirineu. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i interior del quadrant nord-est que localment deixaran el cel molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Màxima en ascens entre lleuger i moderat arreu, si bé al litoral central serà semblant. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central, entre 14 i 19 ºC al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 24 i 29 ºC al Pirineu, entre 29 i 34 ºC a la plana de Lleida i l'interior de les terres de l'Ebre, i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat amb cops forts a l'extrem sud. Tramuntana entre fluixa i moderada fins a mig matí a l'Empordà, que persistirà tota la jornada al nord del Cap de Creus, amb cops forts de matinada. A la resta el vent serà fluix i variable, si bé al centre de la jornada serà fluix amb cops moderats, amb domini dels components sud i est a l'interior del quadrant nord-est i dels components sud i oest a la resta.

Tendència per a demà

Cel serè en general. De matinada i al final del dia hi haurà algun interval de núvols baixos al litoral. A més, a la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu oriental que puntualment deixaran el cel molt ennuvolat. Temperatura en ascens, lleuger en general i moderat en el cas de la màxima a la depressió Central i al prelitoral central i sud.

Comentarios
Multimedia Diari