Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: després dels ruixats puja el termòmetre

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 10 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb intervals de núvols baixos al sector central del litoral i fins a mig matí al vessant nord del Pirineu. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i interior del quadrant nord-est que localment deixaran el cel molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Màxima en ascens entre lleuger i moderat arreu, si bé al litoral central serà semblant. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central, entre 14 i 19 ºC al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 24 i 29 ºC al Pirineu, entre 29 i 34 ºC a la plana de Lleida i l'interior de les terres de l'Ebre, i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat amb cops forts a l'extrem sud. Tramuntana entre fluixa i moderada fins a mig matí a l'Empordà, que persistirà tota la jornada al nord del Cap de Creus, amb cops forts de matinada. A la resta el vent serà fluix i variable, si bé al centre de la jornada serà fluix amb cops moderats, amb domini dels components sud i est a l'interior del quadrant nord-est i dels components sud i oest a la resta.

Tendència per a demà

Cel serè en general. De matinada i al final del dia hi haurà algun interval de núvols baixos al litoral. A més, a la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu oriental que puntualment deixaran el cel molt ennuvolat. Temperatura en ascens, lleuger en general i moderat en el cas de la màxima a la depressió Central i al prelitoral central i sud.

Temas

Comentarios

Lea También