El Temps a Tarragona: dia clar i calor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 18 de setembre

17 septiembre 2019 11:51 | Actualizado a 20 septiembre 2019 16:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts, sobretot fins a l'inici del matí. A partir d'aleshores, creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al terç nord i al prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Voltarà entre els 7 i els 12 ºC al Pirineu, entre els 11 i els 16 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre els 13 i 18 ºC al prelitoral i entre els 16 i 21 ºC a la resta. La temperatura màxima serà lleugerament més alta a la meitat sud i lleugerament més baixa a la resta. Oscil·larà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori, localment més altes a Ponent.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou al final del dia, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent fluix de component sud i est. Independentment, de matinada bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat, tot i que al Pirineu estarà molt ennuvolat durant tota la jornada. Al final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu i la Catalunya central.

Comentarios
Multimedia Diari