El Temps a Tarragona: dia de calor

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 16 de febrer

15 febrero 2020 13:52 | Actualizado a 17 febrero 2020 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral, Terres de l'Ebre i punts de la depressió Central, tot i que minvaran a partir de llavors i fins a migdia quedaran restringits al litoral. A partir del vespre, tornaran a augmentar cap al prelitoral. A la resta, el cel estarà serè en general, o poc ennuvolat a partir de migdia quan arribaran núvols alts i alguns de mitjans pel nord-oest.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima en lleuger ascens, puntualment moderat. Malgrat això, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa a la costa. La temperatura mínima es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, entre els 1 i 6 ºC al Prepirineu i l'oest de la depressió Central, i entre els 5 i 10 ºC a la resta, localment més alta al litoral. La temperatura màxima se situarà entre els 13 i 18 ºC al litoral, i entre els 15 i 20 ºC a la resta, localment més alta a punts de la Catalunya Central i l'interior del nord-est.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tret de punts del litoral on serà regular o puntualment dolenta per la presència d'algun banc de boira. Independentment, es podran formar alguns bancs de boira matinals a punts de l'interior del territori i a la vall de l'Ebre.

Vent

A l'interior del territori el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest durant les hores centrals del dia. Al litoral bufarà terral fluix fins a mig matí i de nou al final de la jornada, si bé al vespre persistirà intervals de component sud al nord del litoral central i sud de la Costa Brava. La resta del dia bufarà vent de component sud entre fluix i moderat, amb cops forts al litoral central i al sud de la Costa Brava, on predominarà el llebeig.

Tendència per a demà

Fins a migdia, el cel estarà serè en general tot i que hi haurà núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central que minvaran durant el matí. A partir de migdia, hi haurà un augment general de la nuvolositat que deixarà el cel molt ennuvolat en conjunt, i puntualment cobert al terç oest.

Comentarios
Multimedia Diari