El Temps a Tarragona: dia de treva abans de noves pluges

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 17 de juny

16 junio 2020 10:30 | Actualizado a 16 junio 2020 10:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general al matí i entre poc i mig ennuvolat a partir de la tarda. A més, a partir del final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat. Independentment, estarà molt ennuvolat o cobert al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava fins a migdia i tot el quadrant nord-est a partir de llavors.

Pluja

Des de la matinada s'esperen ruixats i xàfecs al sector al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava. Independentment, a partir de mig matí se n'esperen localment amb tempesta a punts del Pirineu, Prepirineu, quadrant nord-est i massís del Port, tot i que de forma més dispersa no se'n descarten a altres punts de la serralada prelitoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants en general, per bé que a punts del quadrant nord-est seran localment abundants i d'intensitat forta. La cota de neu voltarà els 2.500 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i localment més baixa. Oscil·larà entre 6 i 10 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al litoral i entre 10 i 15 ºC a la resta del país. La màxima serà similar o lleugerament inferior al nord-est, mentre que ascendirà lleugerament a la resta del país. Rondarà entre 19 i 24 ºC al Pirineu i al quadrant nord-est, entre 24 i 29 ºC a Ponent i terç sud i entre 21 i 26 ºC a la resta.

Vent

Al litoral i prelitoral central i a la resta del quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i a partir del vespre, mentre que la resta del jorn s'imposarà el vent de component sud i est fluix amb cops moderats. A la resta del territori bufarà el vent de component sud i oest entre fluix i moderat fins al vespre i fluix i de direcció variable a la nit. Malgrat això, de matinada serà fluix i de direcció variable al Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central. Per altra banda, fins a migdia bufarà vent entre fluix i moderat amb alguns cops forts de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana al nord del cap de Creus.

Tendència per a demà

Fins a migdia el cel romandrà molt ennuvolat i puntualment cobert. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat en general, tret de punts del Pirineu, Prepirineu, prelitoral i resta del quadrant nord-est on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A més, fins a mig matí i sobretot a partir del vespre es formaran intervals de núvols baixos a punts del litoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari