El Temps a Tarragona: dia de treva abans de tornar a tapar-se el cel

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 10 de juny

08 junio 2020 09:00 | Actualizado a 09 junio 2020 10:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada estarà mig o puntualment molt ennuvolat a la meitat nord del país i serè o poc ennuvolat a la resta. Fins a mig matí la nuvolositat anirà minvant i quedarà serè o poc ennuvolat, tret de punts del litoral i prelitoral central i nord on continuarà molt ennuvolat, així com algunes fondalades de l'interior. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de la meitat est i de la resta de Pirineu i del Prepirineu que al llarg de la tarda arribaran al nord de la depressió Central i a la serralada prelitoral, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert al nord-est. A més a partir de la tarda circularan núvols alts i mitjans d'oest a est. A banda, de matinada i a la tarda hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Pluja

De matinada és possible alguna precipitació feble al vessant nord del Pirineu, així com a punts del sector central del litoral. A partir de mig matí s'esperen ruixats a la meitat est i posteriorment al Pirineu, Prepirineu i no es descarten a altres punts de la serralada prelitoral i del nord de la depressió Central. Seran d'intensitat entre feble i moderada, localment amb tempesta i calamarsa. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general, puntualment abundants al quadrant nord-est. La cota de neu passarà de 2.200 a 2.400 metres, per bé que rondarà els 1.900 metres de matinada al vessant nord del Pirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 6 i 11 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord i central, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori. Per altra banda, la temperatura màxima serà similar al quadrant nord-est i pujarà lleugerament a la resta. Arribarà a valors d'entre 23 i 28 ºC a Ponent, les Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona, entre 15 i 20 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord del Pirineu, i entre 19 i 24 ºC a la resta del país.

Vent

A l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del jorn s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest al terç sud i oest, el component sud a la resta del litoral i al quadrant nord-est i fluix i variable al Pirineu. A banda, fins a migdia bufarà mestral a les Terres de l'Ebre i la tramuntana a l'Empordà, ambdós d'intensitat entre feble i moderada amb alguns cops forts.

Tendència per a demà

Al cel estarà mig o molt ennuvolat, localment cobert. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel molt ennuvolat en general, tret de Ponent i el terç sud on estarà poc ennuvolat o mig ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari