Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: dia gris amb poc sol i alguna gota es pot escapar

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 12 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert en general, si bé a les Terres de l'Ebre i a Ponent els núvols seran menys abundants fins a migdia.

Pluja

S'espera precipitació feble i dispersa a la meitat est del territori durant tota la jornada. A més, a partir de migdia també se n'espera a punts del litoral i del prelitoral sud, així com de la resta del Pirineu i del Prepirineu. Acumularà quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant de 1.800 metres.

Temperatures

La temperatura mínima es donarà al final del dia i serà lleugerament més baixa. Se situarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central, al litoral nord i al prelitoral, i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. Oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de tramuntana a l'Empordà, entre fluix i moderat amb alguns cops forts durant tota la jornada. A la resta del territori, el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb predomini del component est al litoral; a partir d'aleshores serà entre fluix i moderat amb algun cop fort de components sud i est al litoral i al prelitoral, mentre que a la resta del territori serà fluix de component sud. Malgrat tot, a l'interior del quadrant nord-est bufarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí, amb núvols més trencats al quadrant nord-est i al Pirineu. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà poc ennuvolat en general o localment mig ennuvolat a l'oest del territori; malgrat això, a partir de migdia es formaran alguns núvols baixos a punts del litoral i a l'extrem nord del territori, sobretot al vessant nord del Pirineu.

Temas

Comentarios

Lea También