El Temps a Tarragona: dia gris amb poc sol i alguna gota es pot escapar

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 12 de febrer

11 febrero 2020 12:06 | Actualizado a 14 febrero 2020 16:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert en general, si bé a les Terres de l'Ebre i a Ponent els núvols seran menys abundants fins a migdia.

Pluja

S'espera precipitació feble i dispersa a la meitat est del territori durant tota la jornada. A més, a partir de migdia també se n'espera a punts del litoral i del prelitoral sud, així com de la resta del Pirineu i del Prepirineu. Acumularà quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant de 1.800 metres.

Temperatures

La temperatura mínima es donarà al final del dia i serà lleugerament més baixa. Se situarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central, al litoral nord i al prelitoral, i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. Oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de tramuntana a l'Empordà, entre fluix i moderat amb alguns cops forts durant tota la jornada. A la resta del territori, el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb predomini del component est al litoral; a partir d'aleshores serà entre fluix i moderat amb algun cop fort de components sud i est al litoral i al prelitoral, mentre que a la resta del territori serà fluix de component sud. Malgrat tot, a l'interior del quadrant nord-est bufarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí, amb núvols més trencats al quadrant nord-est i al Pirineu. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà poc ennuvolat en general o localment mig ennuvolat a l'oest del territori; malgrat això, a partir de migdia es formaran alguns núvols baixos a punts del litoral i a l'extrem nord del territori, sobretot al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari