El Temps a Tarragona: dijous passat per aigua

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 18 de juny

17 junio 2020 10:49 | Actualizado a 19 junio 2020 14:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia el cel romandrà molt ennuvolat o cobert. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat en general, tret de punts del Pirineu, Prepirineu, prelitoral i resta del quadrant nord-est on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A més, a partir del vespre es formaran intervals de núvols baixos a punts del litoral sud.

Pluja

Fins a migdia s'espera precipitació que pot afectar qualsevol punt del país, les menys extenses al Pirineu. A partir de llavors la precipitació serà en forma de ruixat aïllat a punts del Pirineu, Prepirineu i localment altres punts del quadrant nord-est i del prelitoral. En general seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. A més, puntualment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa. Cota de neu: pujarà de 2.400 a 2.600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta a la meitat oest i similar a la resta, mentre que la màxima es mantindrà similar.

Vent

Fins a primera hora del matí i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i bufarà terral fluix al litoral, si bé al litoral sud persistirà el component est al vespre. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix amb cops moderats de component est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est i de component sud a la resta de l'interior.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general fins a mig matí. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya, preferentment al Pirineu, Prepirineu, quadrant nord-est i serralada prelitoral que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert en aquests sectors. Al vespre, la nuvolositat tendirà a minvar. Independentment hi haurà intervals de núvols baixos a l'inici i final del dia a punts del Pirineu, sobretot sector occidental, i punts de l'extrem sud del litoral al principi i final del dia

Comentarios
Multimedia Diari