Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: dilluns, sense gaires canvis

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 10 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans. De matinada hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu, mentre que fins a mig matí n'hi haurà al nord de la depressió central, a valls del Prepirineu és possible que a punts de l'interior de la serralada prelitoral sud. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos al nord del litoral i prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior del quadrant nord-est que seran dispersos i locals fins a migdia i més extensos a partir de la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, prelitoral nord i prelitoral central i entre 5 i 10 ºC a la resta. La temperatura màxima serà més baixa i es mourà entre 13 i 18 ºC al litoral i prelitoral i entre 9 i 11 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Entre bona i excel·lent, malgrat que fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina al nord de la depressió Central, a valls del Pirineu i Prepirineu, i possiblement l'interior de la serralada prelitoral sud. Independentment, serà entre regular i dolenta a cotes mitjanes del vessant nord del Pirineu durant les primeres hores del dia.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts a la meitat sud del país, Empordà i cims del Pirineu, amb cops molt forts al terç sud del territori, Pirineu, Prepirineu i nord de l'Empordà fins a primera hora del matí. A partir de llavors anirà perdent força, tot i que es mantindrà el mestral a les Terres de l'Ebre i la tramuntana al nord del litoral de l'Empordà, ambdós entre fluix i moderat. A la resta del litoral s'anirà imposant el component sud fluix amb algun cop moderat, mentre que a la resta de l'interior el vent serà variable amb estones de calma.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims. A parit de llavors augmentaran i durant la tarda deixaran el cel mig ennuvolat, fins i tot amb l'arribada algun núvol mitjà a darrera hora del dia per l'oest. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos fins a migdia a punts de la depressió Central, sector central del litoral i prelitoral, valls del Prepirineu tot i que és possible que siguin persistents durant tot el dia a punts del nord de la depressió Central i punts del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También