Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: dimarts amb sol, però demà el cel es taparà

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 11 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Creuaran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat fins a migdia i entre mig i molt ennuvolat a partir de llavors. Independentment, es formaran núvols baixos a punts del quadrant nord-est, sobretot a partir de migdia, quan s'estendran cap a altres indrets del Pirineu, del Prepirineu i de la meitat est.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament, si bé al sud del territori l'ascens serà localment moderat; malgrat això, al Pirineu i al quadrant nord-est serà similar. Se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al quadrant nord-est i a la resta del prelitoral, i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima experimentarà un descens lleuger i localment moderat al quadrant nord-est i a punts del Pirineu, mentre que a la resta del país serà semblant: se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al quadrant nord-est i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, tot i que a partir de migdia empitjorarà al litoral i al prelitoral nord, així com a punts del Pirineu i del Prepirineu. Independentment, serà regular o dolenta fins a mig matí a punts de la depressió Central per la presència d'alguns bancs de boira o estrats baixos.

Vent

Vent de component oest entre fluix i moderat amb algun cop fort, si bé a les valls del Pirineu i del Prepirineu serà fluix i de direcció variable fins a mig matí. Tot i això, al quadrant nord-est serà fluix i de direcció variable al llarg del dia, amb predomini del component sud fluix durant les hores centrals de la jornada.

Tendència per a demà

Cel molt ennuvolat o cobert en general, si bé a les Terres de l'Ebre estarà poc o mig ennuvolat fins a migdia, així com a Ponent fins a mitja tarda. S'espera precipitació feble i dispersa a la meitat est del territori durant tota la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También