El Temps a Tarragona: dimarts amb sol, però demà el cel es taparà

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 11 de febrer

10 febrero 2020 11:47 | Actualizado a 12 febrero 2020 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Creuaran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat fins a migdia i entre mig i molt ennuvolat a partir de llavors. Independentment, es formaran núvols baixos a punts del quadrant nord-est, sobretot a partir de migdia, quan s'estendran cap a altres indrets del Pirineu, del Prepirineu i de la meitat est.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament, si bé al sud del territori l'ascens serà localment moderat; malgrat això, al Pirineu i al quadrant nord-est serà similar. Se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al quadrant nord-est i a la resta del prelitoral, i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima experimentarà un descens lleuger i localment moderat al quadrant nord-est i a punts del Pirineu, mentre que a la resta del país serà semblant: se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al quadrant nord-est i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, tot i que a partir de migdia empitjorarà al litoral i al prelitoral nord, així com a punts del Pirineu i del Prepirineu. Independentment, serà regular o dolenta fins a mig matí a punts de la depressió Central per la presència d'alguns bancs de boira o estrats baixos.

Vent

Vent de component oest entre fluix i moderat amb algun cop fort, si bé a les valls del Pirineu i del Prepirineu serà fluix i de direcció variable fins a mig matí. Tot i això, al quadrant nord-est serà fluix i de direcció variable al llarg del dia, amb predomini del component sud fluix durant les hores centrals de la jornada.

Tendència per a demà

Cel molt ennuvolat o cobert en general, si bé a les Terres de l'Ebre estarà poc o mig ennuvolat fins a migdia, així com a Ponent fins a mitja tarda. S'espera precipitació feble i dispersa a la meitat est del territori durant tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari