Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: dissabte de paraigua

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 21 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel estarà cobert o molt ennuvolat en conjunt. A partir de mitja tarda s'obriran clarianes pel terç sud.

Pluja

De matinada s'espera precipitació en forma xàfec a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud, i no es descarten a la resta del país. A partir del matí se n'esperen a qualsevol punt, sobretot a la meitat est, al litoral i al prelitoral. Al final del dia la precipitació tendirà a minvar. Seran febles o moderades, si bé seran localment fortes preferentment al litoral, prelitoral i quadrant nord-est. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta, i localment de calamarsa o pedra. Deixaran acumulacions poc abundants i localment abundants, si bé seran localment molt abundants. Amb tot, a punts del quadrant nord-est localment seran extremadament abundants.

Temperatures

Temperatura mínima serà lleugerament més alta. La temperatura mínima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, 12 i 17 ºC al Prepirineu, depressió Central i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima serà lleugerament o moderadament més baixa, tot i que la baixada podrà ser notable a punts de la meitat nord. Es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i entre 22 i 27 ºC a la resta del territori

Visibilitat

Visibilitat regular o dolenta fins al migdia. A partir de llavors, millorarà, tot i que serà regular o dolenta en moments de xàfec.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat amb ratxes fortes de component est al litoral i de component sud i est a l'interior. En moments de xàfec, el vent serà ratxejat.

Tendència per a demà

A partir del final del matí s'espera precipitació que creuarà d'oest a est del territori durant la tarda. Serà d'intensitat feble o moderada i puntualment anirà acompanyada de tempesta. Deixaran acumulacions entre minses i poc abundants.

Temas

Comentarios

Lea También