El Temps a Tarragona: dissabte de paraigua

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 21 de setembre

20 septiembre 2019 10:38 | Actualizado a 23 septiembre 2019 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà cobert o molt ennuvolat en conjunt. A partir de mitja tarda s'obriran clarianes pel terç sud.

Pluja

De matinada s'espera precipitació en forma xàfec a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud, i no es descarten a la resta del país. A partir del matí se n'esperen a qualsevol punt, sobretot a la meitat est, al litoral i al prelitoral. Al final del dia la precipitació tendirà a minvar. Seran febles o moderades, si bé seran localment fortes preferentment al litoral, prelitoral i quadrant nord-est. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta, i localment de calamarsa o pedra. Deixaran acumulacions poc abundants i localment abundants, si bé seran localment molt abundants. Amb tot, a punts del quadrant nord-est localment seran extremadament abundants.

Temperatures

Temperatura mínima serà lleugerament més alta. La temperatura mínima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, 12 i 17 ºC al Prepirineu, depressió Central i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima serà lleugerament o moderadament més baixa, tot i que la baixada podrà ser notable a punts de la meitat nord. Es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i entre 22 i 27 ºC a la resta del territori

Visibilitat

Visibilitat regular o dolenta fins al migdia. A partir de llavors, millorarà, tot i que serà regular o dolenta en moments de xàfec.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat amb ratxes fortes de component est al litoral i de component sud i est a l'interior. En moments de xàfec, el vent serà ratxejat.

Tendència per a demà

A partir del final del matí s'espera precipitació que creuarà d'oest a est del territori durant la tarda. Serà d'intensitat feble o moderada i puntualment anirà acompanyada de tempesta. Deixaran acumulacions entre minses i poc abundants.

Comentarios
Multimedia Diari