El Temps a Tarragona: diumenge de calor sofocant

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 28 de juny

27 junio 2020 10:13 | Actualizado a 14 julio 2020 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada i al llarg del matí circularan bandes de núvols mitjans que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, sobretot a la meitat nord. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya i n'arribaran per l'oest, en conjunt al Pirineu, Prepirineu, l'interior del quadrant nord-est i altres punts del terç oest el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat o localment cobert. Independentment, al litoral hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de nou al final del dia..

Pluja

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats a punts del nord del Pirineu i a punts de l'interior del quadrant nord-est. Serà d'intensitat feble o localment moderada i acumularà quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Temperatures

Temperatura lleugerament més alta, tret de punts del litoral i interior de les Terres de l'Ebre on baixarà lleugerament. La mínima es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 31 i 36 ºC a Ponent, nord de la Ribera d'Ebre i la Catalunya Central, i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral fluix al litoral. A partir d'aleshores s'imposarà el vent de component sud en general, si bé al quadrant nord-est bufarà de component sud i est, mentre que a Ponent i al Pirineu i Prepirineu occidental bufarà de component sud i oest durant les hores centrals de la jornada. Independentment, al nord de l'Empordà bufarà tramuntana o mestral entre fluix i moderat inici i final del dia.

Tendència per a demà

Durant la matinada el cel estarà entre poc i mig ennuvolat per la presència d'alguns núvols alts i mitjans. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i s'imposarà l'ambient assolellat amb restes del núvols al Pirineu. A banda, a partir de finals del matí i al llarg de la tarda creixeran nuvolades al prelitoral, al Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, al litoral hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de nou al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari