El Temps a Tarragona: diumenge de núvols i ullades de sol

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 15 de setembre

14 septiembre 2019 12:20 | Actualizado a 16 septiembre 2019 17:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu, amb tendència a minvar la nuvolositat de sud a nord amb el pas de les hores. Al matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts, si bé al terç nord es mantindrà localment mig ennuvolat fins a mig matí. A partir de migdia creixeran nuvolades a l'extrem nord del Pirineu i a zones de muntanya de la meitat sud que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat.

Pluja

De matinada s'esperen precipitacions d'intensitat feble o localment moderada a qualsevol punt. No es descarta que puguin anar acompanyades de tempesta. Independentment, al llarg de la tarda és possible algun ruixat feble i aïllat a l'extrem nord del Pirineu i no se'n descarta algun a zones de muntanya de la meitat sud. S'acumularan quantitats minses i localment poc abundants

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant a la meitat nord i lleugerament més alta a la resta. Se situarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral i entre 13 i 18 ºC a la resta. Per altra banda, la màxima es mantindrà similar i voltarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Vent

A l'interior el vent bufarà de component est, i al litoral de component nord i est, entre fluix i moderat arreu.

Tendència per a demà

De matinada cel poc ennuvolat, localment mig ennuvolat per algunes bandes de núvols alts i mitjans. Durant el matí la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari