Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: diumenge de sol i calor

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 4 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en conjunt, amb el creixement de núvols d'evolució diürna a partir de migdia al Pirineu i a altres zones de muntanya. A banda, fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud que deixaran el cel mig ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i se situarà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord i entre 19 i 24 ºC a la resta del litoral. La màxima serà lleugerament més alta en general, si bé al sector central del litoral i prelitoral es mantindrà sense canvis. Oscil·larà entre 29 i 34 ºC al Pirineu i al litoral, entre 34 i 39 ºC a Ponent i entre 31 i 36 ºC a la resta.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el component sud i est a l'extrem nord-est i al terç sud i el component sud i oest a la resta, entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a la tarda a l'interior de les Terres de l'Ebre i al sud de Ponent.

Tendència per a demà

Cel serè en general, amb el creixement de núvols d'evolució diürna a partir de migdia al Pirineu i a altres zones de muntanya. Independentment, fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud que a estones deixaran el cel mig ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También