El Temps a Tarragona: diumenge de sol i calor

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 4 d'agost

03 agosto 2019 11:11 | Actualizado a 05 agosto 2019 19:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en conjunt, amb el creixement de núvols d'evolució diürna a partir de migdia al Pirineu i a altres zones de muntanya. A banda, fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud que deixaran el cel mig ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i se situarà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord i entre 19 i 24 ºC a la resta del litoral. La màxima serà lleugerament més alta en general, si bé al sector central del litoral i prelitoral es mantindrà sense canvis. Oscil·larà entre 29 i 34 ºC al Pirineu i al litoral, entre 34 i 39 ºC a Ponent i entre 31 i 36 ºC a la resta.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el component sud i est a l'extrem nord-est i al terç sud i el component sud i oest a la resta, entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a la tarda a l'interior de les Terres de l'Ebre i al sud de Ponent.

Tendència per a demà

Cel serè en general, amb el creixement de núvols d'evolució diürna a partir de migdia al Pirineu i a altres zones de muntanya. Independentment, fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud que a estones deixaran el cel mig ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari