Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: diumenge ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 14 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral i punts de la depressió Central que a partir de la tarda també s'estendran al litoral sud; a més al vespre reapareixeran a punts de la depressió Central. Independentment, també hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i a punts de l'interior del quadrant nord-est. A banda, de matinada arribaran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel poc o mig ennuvolat, puntualment molt al Pirineu i Prepirineu, sobretot sector occidental, i també a punts del litoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa a la meitat nord del litoral i prelitoral, i lleugerament més alta a la resta del territori, si bé a punts de la meitat oest l'ascens podrà ser moderat; oscil·larà entre 7 i 12 ºC al litoral central i sud, entre 4 i 9 ºC al litoral nord i prelitoral central i sud, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i resta del prelitoral, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, i entre -3 i 2 ºC al Pirineu. Per la seva banda, la temperatura màxima, serà lleugerament més alta a l'oest de la depressió Central i vall de l'Ebre, i similar o lleugerament més baixa a la resta del territori; oscil·larà entre els 15 i 20 ºC en general, tret de l'oest de la depressió Central i vall de l'Ebre on oscil·larà entre els 20 i 25 ºC.

Vent

Al principi del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable en general. Al centre del dia s'imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud i est al litoral i de component sud i oest a l'interior. A partir del vespre bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà.

Tendència per a demà

Creuaran bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est del territori, que al matí deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, i a la tarda entre mig i molt ennuvolat. A banda, al vessant sud del Pirineu, sobretot sector occidental la nuvolositat serà més abundant i el cel romandrà mig ennuvolat al matí, i entre molt ennuvolat i cobert a la tarda. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al terç sud del territori, sobretot al principi i final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También