El Temps a Tarragona: diumenge ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 14 d'abril

13 abril 2019 15:39 | Actualizado a 13 abril 2019 15:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral i punts de la depressió Central que a partir de la tarda també s'estendran al litoral sud; a més al vespre reapareixeran a punts de la depressió Central. Independentment, també hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i a punts de l'interior del quadrant nord-est. A banda, de matinada arribaran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel poc o mig ennuvolat, puntualment molt al Pirineu i Prepirineu, sobretot sector occidental, i també a punts del litoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa a la meitat nord del litoral i prelitoral, i lleugerament més alta a la resta del territori, si bé a punts de la meitat oest l'ascens podrà ser moderat; oscil·larà entre 7 i 12 ºC al litoral central i sud, entre 4 i 9 ºC al litoral nord i prelitoral central i sud, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i resta del prelitoral, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, i entre -3 i 2 ºC al Pirineu. Per la seva banda, la temperatura màxima, serà lleugerament més alta a l'oest de la depressió Central i vall de l'Ebre, i similar o lleugerament més baixa a la resta del territori; oscil·larà entre els 15 i 20 ºC en general, tret de l'oest de la depressió Central i vall de l'Ebre on oscil·larà entre els 20 i 25 ºC.

Vent

Al principi del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable en general. Al centre del dia s'imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud i est al litoral i de component sud i oest a l'interior. A partir del vespre bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà.

Tendència per a demà

Creuaran bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est del territori, que al matí deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, i a la tarda entre mig i molt ennuvolat. A banda, al vessant sud del Pirineu, sobretot sector occidental la nuvolositat serà més abundant i el cel romandrà mig ennuvolat al matí, i entre molt ennuvolat i cobert a la tarda. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al terç sud del territori, sobretot al principi i final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari