El Temps a Tarragona: domini del sol fins al migdia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 8 de setembre

07 septiembre 2019 09:37 | Actualizado a 07 septiembre 2019 10:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia, domini de l'ambient assolellat, tot i que amb intervals de núvols baixos al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava, i fins a primera hora del matí a la depressió Central, que deixaran el cel localment entre mig i molt ennuvolat. A partir de la tarda creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu i Prepirineu i augmentarà la nuvolositat a la meitat est, on a partir del vespre el cel quedarà molt ennuvolat.

Pluja

Són possibles ruixats aïllats al sector central del litoral. A partir de la tarda són probables precipitacions aïllades a la meitat est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

Temperatures

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant en general i lleugerament més alta a la meitat oest. La mínima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 15 i 20 ºC al litoral i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori. La màxima arribarà a valors d'entre 21 i 26 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta, per bé que seran localment més altes a l'extrem sud.

Visibilitat

Visibilitat bona en conjunt. Amb tot, fins a primera hora del matí hi haurà boirina a valls i fondalades de l'interior i a partir del vespre serà regular a punts de la meitat est.

Vent

Fins a migdia bufarà tramuntana i mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort al nord del Cap de Creus i a l'extrem sud. A la resta, bufarà vent fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i oest a la meitat oest i del component sud i est a la meitat est al centre de la jornada.

Tendència per a demà

De matinada el cel estarà molt ennuvolat en general, amb més clarianes al terç sud. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà d'oest a est i al migdia el cel quedarà poc ennuvolat en general. A partir de llavors arribaran núvols alts i algun de mitjà per l'oest del país alhora que creixeran nuvolades. Al final del dia el cel tornarà a quedar molt ennuvolat en conjunt.

Comentarios
Multimedia Diari