El Temps a Tarragona: el Mestral entrarà per les Terres de l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dijous 6 de desembre

05 diciembre 2018 17:29 | Actualizado a 05 diciembre 2018 17:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas d'algunes franges de núvols alts i prims, i alguns de mitjans al terç nord i al nord-est del país. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la depressió Central i al litoral central i nord, mentre que a la tarda n'apareixeran al quadrant nord-est. Independentment, el vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat durant la matinada.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, per bé que pujarà lleugerament a les Terres de l'Ebre. Hi haurà inversió tèrmica matinal a l'interior. La temperatura màxima serà lleugerament més alta arreu, si bé a Ponent i a les Terres de l'Ebre l'ascens serà puntualment moderat. La mínima quedarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, 0 i 5 ºC al Prepirineu, 2 i 7 ºC i la depressió Central i al prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral.

Vent

A les Terres de l'Ebre i al nord i est de l'Alt Empordà bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts, sobretot durant la tarda. A la resta del país, fins a mig matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, amb intervals de calma a l'interior i terral al litoral. La resta de la jornada es mantindrà fluix i variable al quadrant nord-est, però amb intervals de component sud i est a migdia, mentre que a la resta entrarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Cel serè en general, tot i que al litoral i el prelitoral sud de la costa Brava i nord de la Central hi haurà intervals de núvols baixos que es trencaran a partir de mitja tarda, per reaparèixer al final del dia al litoral nord. A banda, al vessant nord del Pirineu a partir de mitja tarda la nuvolositat augmentarà i quedarà cobert o molt ennuvolat; així com al final del dia hi haurà núvols baixos de retenció a l'interior del prelitoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari