Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: el Pont continua amb sol

La previsió meteorològica d'aquest divendres 7 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general amb el pas d'algunes bandes de núvols alts i prims. A més, al litoral i el prelitoral sud de la costa Brava i nord de la Central hi haurà intervals de núvols baixos que es trencaran a partir de mitja tarda, per reaparèixer al final del dia al litoral nord. A banda, al vessant nord del Pirineu a partir de mitja tarda la nuvolositat augmentarà i quedarà cobert o molt ennuvolat; així com al final del dia hi haurà núvols baixos de retenció a l'interior del prelitoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà de manera lleugera o puntualment moderada, i en alguns indrets del nord del país es donarà al final del dia, sobretot a cotes elevades del Pirineu. Es mourà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 6 i 11 ºC al litoral i entre -1 i 4 ºC a la resta del territori. La màxima serà semblant i es mourà entre els 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, entre 8 i 13 ºC a Ponent i entre 11 i 16 ºC a la resta.

Visibilitat

Bona en general, tret de les cotes mitjanes i altes de la cara nord del Pirineu on a partir de mitja tarda empitjorarà i serà dolenta o regular. A banda, de matinada hi haurà algunes boires i boirines a planes i fondalades interiors que localment persistiran al nord de la depressió Central.

Vent

Fins a mig matí bufarà tramuntana moderada amb cops forts al nord i est de l'Alt Empordà i mestral moderat a les terres de l'Ebre, mentre que a la resta bufarà fluix amb cops moderats de component oest, tret de l'interior del quadrant nord-est i del litoral sud de la costa Brava i nord de la central on serà fluix i de direcció variable. Al centre del dia bufarà vent de components sud i oest arreu, entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la meitat sud. A partir de mitja tarda el vent girarà de nou a components nord i oest alhora que es reforçarà, serà entre moderat i fort, puntualment molt fort, al litoral i el prelitoral sud, a cotes elevades del Pirineu i a l'Alt Empordà, a la resta serà entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt i prim. Tot i això, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió central, a valls del Pirineu i Prepirineu, a l'interior de la serralada prelitoral sud, i al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat de matinada, durant el matí la nuvolositat es trencarà ràpidament i a partir de migdia quedar serè o poc ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También