El Temps a Tarragona: el bon temps s'instal·la a les acaballes de la primavera

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 19 de juny

18 junio 2019 17:22 | Actualizado a 17 julio 2019 12:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts. A partir de la tarda arribaran i es formaran alguns intervals de núvols a l'extrem oest del país i al quadrant nord-oest. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, preferentment al sector sud. A partir de mitja tarda es faran més abundants i extensos.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a ponent. Els valors es mouran entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 13 i 18 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 15 i 20 ºC a la resta del litoral. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La temperatura màxima baixarà lleugerament a l'extrem nord-est, pujarà lleugerament a ponent, a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la Catalunya Central. A la resta es mantindrà sense canvis importants. Els valors oscil·laran entre 30 i 35 ºC a ponent, a la Catalunya Central i a l'interior de les Terres de l'Ebre, entre 23 i 28 ºC al litoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a primeres hores del matí i de nou a partir del vespre el vent bufarà fluix i de direcció variable, si bé hi haurà nombroses estones de calma a l'interior i predominarà el terral fluix al litoral. Durant la resta del dia bufarà entre fluix i moderat de component sud, tret de l'interior de la meitat oest on girarà de component oest a sud durant la tarda.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts i prims. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu on tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. Al llarg de la tarda arribaran intervals de núvols per l'extrem oest del territori. A banda, hi haurà intervals d'estrats baixos al litoral, menys abundants durant les hores centrals de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari