Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: el cel romandrà ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 28 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà entre mig i molt, puntualment molt, ennuvolat a punts de la meitat nord, per nuvolositat que anirà circulant durant tot el dia d'oest a est. A més, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral i alguns estrats baixos a la depressió Central fins a mig matí, així com al vessant sud del Pirineu occidental fins al vespre.

Pluja

S'espera precipitació feble i minsa a partir de la tarda al vessant nord del Pirineu i no es descarta a la resta de la serralada i zones properes. La cota de neu voltarà els 1600 metres, si bé baixarà a 1400 metres al final del dia al vessant nord del Pirineu. A banda, fins a primeres hores del matí són possibles algunes roines a punts del litoral i prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al litoral i prelitoral. Els valors es mouran entre 0 i 5 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, si bé al litoral i prelitoral l'ascens serà moderat. Oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 17 i 22 ºC a la resta, localment superiors a punts del litoral i prelitoral.

Visibilitat

Fins a mig matí serà regular al litoral, prelitoral i depressió Central, amb la formació d'alguns bancs de boirina. A partir de llavors millorarà i tendirà a quedar entre bona i excel·lent en general. A banda, empitjorarà a partir de la tarda al vessant nord del Pirineu on quedarà entre regular i dolenta.

Vent

El vent serà fluix i variable al principi de la jornada, si bé bufarà de component sud entre fluix i moderat amb algun cop fort al litoral nord i hi haurà terral fluix a la resta del litoral. A partir del matí s'imposarà el component oest a l'interior i el component sud i oest al litoral, tots dos d'intensitat entre fluixa i moderada amb ratxes fortes, sobretot a zones elevades. Malgrat tot, a partir de mitja tarda, entrarà la tramuntana a l'Empordà la qual serà entre fluixa i moderada, amb cops forts al nord del sector.

Tendència per a demà

De matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert. Al matí la nuvolositat minvarà d'oest a est fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a la tarda la nuvolositat tornarà a augmentar d'oest a est fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert, sobretot a quadrant nord-oest.

Temas

Comentarios

Lea También