El Temps a Tarragona: el cel romandrà ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 28 de febrer

28 febrero 2020 18:45 | Actualizado a 02 marzo 2020 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà entre mig i molt, puntualment molt, ennuvolat a punts de la meitat nord, per nuvolositat que anirà circulant durant tot el dia d'oest a est. A més, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral i alguns estrats baixos a la depressió Central fins a mig matí, així com al vessant sud del Pirineu occidental fins al vespre.

Pluja

S'espera precipitació feble i minsa a partir de la tarda al vessant nord del Pirineu i no es descarta a la resta de la serralada i zones properes. La cota de neu voltarà els 1600 metres, si bé baixarà a 1400 metres al final del dia al vessant nord del Pirineu. A banda, fins a primeres hores del matí són possibles algunes roines a punts del litoral i prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al litoral i prelitoral. Els valors es mouran entre 0 i 5 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, si bé al litoral i prelitoral l'ascens serà moderat. Oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 17 i 22 ºC a la resta, localment superiors a punts del litoral i prelitoral.

Visibilitat

Fins a mig matí serà regular al litoral, prelitoral i depressió Central, amb la formació d'alguns bancs de boirina. A partir de llavors millorarà i tendirà a quedar entre bona i excel·lent en general. A banda, empitjorarà a partir de la tarda al vessant nord del Pirineu on quedarà entre regular i dolenta.

Vent

El vent serà fluix i variable al principi de la jornada, si bé bufarà de component sud entre fluix i moderat amb algun cop fort al litoral nord i hi haurà terral fluix a la resta del litoral. A partir del matí s'imposarà el component oest a l'interior i el component sud i oest al litoral, tots dos d'intensitat entre fluixa i moderada amb ratxes fortes, sobretot a zones elevades. Malgrat tot, a partir de mitja tarda, entrarà la tramuntana a l'Empordà la qual serà entre fluixa i moderada, amb cops forts al nord del sector.

Tendència per a demà

De matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert. Al matí la nuvolositat minvarà d'oest a est fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a la tarda la nuvolositat tornarà a augmentar d'oest a est fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert, sobretot a quadrant nord-oest.

Comentarios
Multimedia Diari