Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: el fred encara persisteix

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 13 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims en general, més abundants a la meitat nord del país. Tot i això, al vessant nord del Pirineu quedarà entre mig i molt ennuvolat al llarg del matí per núvols baixos; així com a sotavent de la serralada hi haurà bandes de núvols mitjans durant tot el dia. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud, a Ponent i a l'altiplà Central.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima pujaran lleugerament. La mínima oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral, i entre 1 i 6 al litoral, més alta als dos extrems. La màxima es mourà entre els 4 i 9 graus al vessant nord del Pirineu i a l'altiplà Central, entre 9 i 14 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, tot i que serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central, interior del quadrant nord-est, nord del litoral central i sud de la Costa Brava. Al nord del cap de Creus, a les terres de l'Ebre i als cims del Pirineu hi haurà cops forts o molt forts.

Tendència per a demà

El cel estarà serè en general. Tot i això, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos fins al migdia. A més, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud, a l'altiplà Central i a Ponent i al llarg de la tarda es formaran alguns núvols baixos al sud de la Costa Brava i al litoral i prelitoral central..

Temas

Comentarios

Lea También