El Temps a Tarragona: el mal temps s'apropa

La previsió meteorològica d'aquest divendres 20 de setembre

19 septiembre 2019 10:09 | Actualizado a 20 septiembre 2019 16:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al matí estarà poc ennuvolat, si bé hi haurà un augment progressiu dels núvols alts i mitjans de sud a nord que deixaran el cel molt ennuvolat a partir del migdia, quan la nuvolositat es farà més compacta.

Pluja

A partir de migdia s'esperen ruixats al terç nord. A partir de mitja tarda també n'arribaran al terç sud. Seran febles i localment aniran acompanyats de fang. Deixaran acumulacions entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima semblant. La màxima serà lleugerament més baixa. La temperatura mínima oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, 12 i 17 ºC al Prepirineu, depressió Central i al prelitoral i entre 16 i 21 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 20 i 25 ºC al Pirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta del país.

Vent

El vent bufarà de component sud i est entre fluix i moderat, amb algunes ratxes fortes a la tarda. A l'inici de la jornada a l'interior el vent serà més fluix i variable.

Tendència per a demà

Fins al migdia estarà cobert o molt ennuvolat en conjunt. A partir de llavors, s'obriran clarianes , tot i que creixeran nuvolades a punts de muntanya que tornaran a deixar el cel localment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari