El Temps: Bon diumenge per les festes de Tarragona y Reus

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 22 de setembre

21 septiembre 2019 18:53 | Actualizado a 21 septiembre 2019 19:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada, i de nou a partir del vespre, la nuvolositat minvarà en conjunt fins a deixar el cel poc ennuvolat. Al centre del dia la nuvolositat augmentarà, tant per l'arribada de bandes de núvols com pel creixement de nuvolades. Així, el cel quedarà al centre de la jornada entre mig i molt ennuvolat.

Pluja

Fins a migdia és probable precipitació feble al Pirineu i al Prepirineu occidental. A partir de migdia s'espera precipitació que creuarà d'oest a est del territori i serà més probable a la meitat nord. Serà d'intensitat feble o moderada i puntualment anirà acompanyada de tempesta. Deixaran acumulacions entre minses i poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa. Se situarà entorn ens 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 16 i 21 ºC al litoral i entre els 12 i 17 ºC a la resta. La màxima serà lleugerament o moderadament més alta, sobretot al nord-est. Es mourà entre 21 i 26 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat regular o dolenta fins les primeres hores del matí. A partir de llavors, millorarà, tot i que serà regular o dolenta en moments de xàfec.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral, amb algunes ratxes fortes. Al final de la jornada s'imposarà el vent de component nord i oest, amb tramuntana forta al litoral de l'Empordà.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts que s'aniran fent més abundants a partir del migdia. Al quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos al matí i creixement d'algunes nuvolades durant la tarda.

Temperatura lleugerament més baixa. La mínima localment baixarà de manera moderada l'interior.

De matinada bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat, més reforçat als dos extrems. A partir de matí s'imposarà el vent de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral, entre fluix i moderat. Amb tot al quadrant nord-est estarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari