El Temps a Tarragona: el sol predomina a totes les comarques

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 29 de novembre

28 noviembre 2018 17:29 | Actualizado a 30 noviembre 2018 13:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a mitja tarda pel pas de bandes de núvols alts, més compactes a la meitat nord. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà per l'oest i al final de la jornada el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat al terç oest i entre poc i mig ennuvolat a la resta del territori. Independentment, durant la tarda apareixeran núvols baixos a la zona del Port i a punts de litoral i prelitoral, sobretot central i sud.

Temperatures

Temperatura mínima més alta arreu. Es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central i entre 4 i 9 ºC a la resta, puntualment més alta al litoral. La màxima serà semblant o lleugerament més alta en general. Es mourà entre 10 i 15 ºC tot i que podrà ser una mica més alta al litoral, prelitoral i al vessant nord del Pirineu.

Vent

De matinada el vent serà fluix i variable amb predomini del terral al litoral. Amb el pas de les hores s'imposarà el vent de component sud arreu entre fluix i moderat tot i que a litoral nord podrà haver-hi algun cop fort. Malgrat això, a l'interior hi haurà estones de vent en calma.

Tendència per a demà

Fins a primeres hores del matí, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general; a partir de llavors, minvarà d'oest a est fins a quedar serè o poc ennuvolat durant la tarda, especialment a punts del sector central del litoral i prelitoral. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari