Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: el sol predominarà tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 13 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé a partir de la tarda arribaran alguns núvols alts i mitjans per l'oest. Al centre del dia creixeran alguns núvols d'evolució diürna a l'interior del quadrant nord-est i al prelitoral central. Independentment, hi haurà algun interval de núvol baix al sector central del litoral i prelitoral al principi i, sobretot al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, i màxima lleugerament més alta. La temperatura mínima es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, Prepirineu i a la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i entre 7 i 12 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 19 i 24 ºC a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí, bufarà tramuntana a l'Empordà i mestral al terç sud, entre fluix i moderat. Al centre del dia s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior, tot i que al nord de l'Alt Empordà es mantindrà la tramuntana entre fluixa i moderada. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

De matinada augmentarà la nuvolositat de tipus alt i mitjà i deixarà el cel entre mig i molt ennuvolat la resta del dia. A més, hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También