El Temps a Tarragona: el sol torna a treure el cap

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 26 de gener

25 enero 2020 12:10 | Actualizado a 27 enero 2020 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors, el cel tendirà a quedar serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, excepte al Pirineu, al Prepirineu i a la meitat est del territori on es mantindrà mig i localment molt ennuvolat pel creixement d'algunes nuvolades fins al vespre.

Pluja

Fins a primeres hores del matí s'espera precipitació dispersa en general, preferentment a la meitat oest del territori i sobretot de matinada. A més, durant la tarda i el vespre hi haurà ruixats locals a punts del Pirineu, del Prepirineu i de la meitat est del país. Serà d'intensitat feble o localment moderada i acumularà quantitats minses o poc abundants de precipitació. La cota de neu voltarà els 1.500 metres, tot i que al Pirineu se situarà entorn dels 1.300 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, sobretot al terç nord del país: se situarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al prelitoral, i entre 4 i 9 ºC al litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta, sobretot a la meitat sud del litoral i al nord de l'Empordà: se situarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i entre 12 i 17 ºC a la resta del país, localment més alta als dos extrems del litoral.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a l'inici del matí. A partir de llavors s'imposarà el vent de component oest a Ponent i a la meitat sud del litoral i del prelitoral, amb alguns cops forts al terç sud, mentre que al nord del litoral s'imposarà el vent de tramuntana entre fluix i moderat amb alguns cops forts; a la resta del territori es mantindrà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i est durant les hores centrals del dia.

Tendència per a demà

Predomini de l'ambient assolellat, amb el cel mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que circularan d'oest a est del territori. A partir de migdia es faran més compactes i abundants en general i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general i molt ennuvolat o cobert al Pirineu i al Prepirineu occidental. Independentment, durant la primera meitat del dia hi haurà estrats baixos en valls i fondalades de l'interior del territori.

Comentarios
Multimedia Diari