El Temps a Tarragona: el termòmetre s'enfila

La previsió meteorològica d'aquest dijous 21 de maig

20 mayo 2020 15:29 | Actualizado a 22 mayo 2020 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general fins a mig matí, tot i que amb algun estrat baix a l'extrem sud del litoral fins a primera hora del dia. A partir de llavors, arribaran algunes bandes de núvols alts per l'oest i creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 11 i 16 ºC al prelitoral i entre 15 i 20 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 29 i 33 ºC a Ponent i l'interior de les Terres de l'Ebre, entre 24 i 29 ºC al Pirineu, i entre 26 i 31 ºC a la resta del país.

Vent

El vent bufà fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia, amb terral de matinada al litoral. La resta de la jornada, s'imposà el vent de component sud fluix amb algun cop moderat, més reforçat a la tarda al litoral i amb estones de component oest també fluix a punts de la depressió Central a partir de migdia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas de núvols alts, així com alguns de mitjans més abundants al nord del país i durant la tarda. A banda, creixeran nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu a partir de migdia. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral, als dos extrems fins a mig matí, i més extensos a partir del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari