El Temps a Tarragona: el termòmetre s'enfila per Sant Pere

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 29 de juny

28 junio 2020 09:38 | Actualizado a 14 julio 2020 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Durant la matinada el cel estarà entre poc i mig ennuvolat per la presència d'alguns núvols alts i mitjans. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i s'imposarà l'ambient assolellat amb restes del núvols al Pirineu. A banda, a partir de finals del matí i al llarg de la tarda creixeran nuvolades al prelitoral, al Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, al litoral hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de nou al final del dia, preferentment al sud del sector.

Pluja

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats a punts de l'extrem nord del Pirineu i altres punts de l'interior del quadrant nord-est. Seran d'intensitat feble o localment moderada i acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà lleugerament més alta, tret del litoral i prelitoral nord i central i de la Catalunya Central on quedarà semblant o lleugerament més baixa. La mínima es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral i les Terres de l'Ebre, i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre 32 i 37 ºC a Ponent i l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral fluix al litoral. A partir d'aleshores s'imposarà el vent de component sud i est en general, si bé al quadrant nord-est serà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals de la jornada a Ponent, al Pirineu i Prepirineu Occidental bufarà de component sud i oest. Independentment, al nord de l'Empordà bufarà entre tramuntana i mestral entre fluix i moderat, si bé a l'inici de la tarda hi haurà intervals de vent fluix i variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, i alguns núvols d'evolució diürna al prelitoral, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud, al principi i final del dia, i alguns estrats baixos a la Catalunya Central de matinada.

Comentarios
Multimedia Diari