El Temps a Tarragona: el termòmetre s'enfila fins dissabte

La previsió meteorològica d'aquest divendres 12 de juliol

11 julio 2019 10:44 | Actualizado a 16 julio 2019 11:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb intervals de núvols baixos a punts del litoral al principi i final del dia. A la tarda creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu. A més, al final de la jornada arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud del país.

Temperatures

Temperatura mínima en ascens lleuger. La màxima serà semblant al litoral i prelitoral i lleugerament més alta a la resta. La mínima oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 18 i 23 ºC a la resta del prelitoral, i entre 20 i 25 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 28 i 33 ºC al litoral i Pirineu, entre 34 i 39 ºC al Pla de Lleida, Bages, Anoia i a l'interior de les terres de l'Ebre, i entre 31 i 36 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i variable a l'inici i al final del dia, amb tramuntana entre fluixa i moderada al nord del cap de Creus. Al centre de la jornada el vent bufarà fluix amb cops moderats, de component oest en general i de components sud i est al quadrant nord-est.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, més abundants a partir de la tarda. Independentment, a l'inici i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral. A més, a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel localment molt ennuvolat. La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima baixarà lleugerament. L'ambient serà molt càlid a l'oest de la depressió Central i xafogós al litoral i al prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari