El Temps a Tarragona: el vent perd força, el sol predominarà

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 23 de desembre

22 diciembre 2019 11:26 | Actualizado a 02 enero 2020 12:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, si bé hi haurà intervals de núvols a punts del vessant nord del Pirineu, sobretot de matinada i a partir del migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, i es mourà entre els -5 i 0 ªC al Pirineu, entre els -1 i 4 ºC a l'interior del nord-est i al Prepirineu, entre els 3 i 8 ºC a la resta de la depressió Central i del prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La màxima serà semblant o baixarà lleugerament. Oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i entre els 12 i 17 º C a la resta.

Vent

Bufarà el vent de component oest entre fluix i moderat amb ratxes fortes i algunes de molt fortes de matinada a cotes altes del Pirineu i del Prepirineu, així com a la meitat sud. A partir d'aleshores afluixarà. Malgrat tot, a partir de mig matí i fins a mitja tarda el vent serà fluix i variable al quadrant nord-est.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt i prim. Predominarà el vent de component oest al centre del dia, fluix amb cops moderats. Fluix i variable la resta de la jornada, amb predomini del terral al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari