Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: el vent perdrà força per la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 14 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts sobretot a partir de la tarda, quan també n'arribaran de mitjans al quadrant nord-oest. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat fins a mitja tarda. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central fins a mig matí.

Temperatures

Temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Se situarà entre el 0 i els 5 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 7 i 13 ºC al litoral i entre els 2 i 7 ºC a la resta. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa. La temperatura màxima oscil·larà entre els 8 i els 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 13 i 18 ºC al litoral i entre els 11 i 16 ºC a la resta.

Vent

El vent bufarà de component oest entre fluix i moderat, amb cops forts i molt forts al matí. A la tarda el vent afluixarà en conjunt.

Tendència per a demà

Fins a mig matí bufarà vent de component oest al litoral i al prelitoral, entre fluix i moderat, mentre que a la resta del país serà fluix i de direcció variable. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud al litoral i a l'extrem nord-est i de component oest a l'interior, entre fluix i moderat en conjunt però més reforçat a la costa central i al sud de la Costa Brava. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component sud al litoral.

Temas

Comentarios

Lea También