Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els núvols avisen del canvi que arriba

La previsió meteorològica d'aquest dijous 16 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, amb alguns intervals de núvols baixos al litoral sud al matí. A partir de migdia arribaran núvols mitjans que es desplaçaran d'oest a est, alhora que creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya. Al final del dia augmentarà la nuvolositat d'oest a est i quedarà molt ennuvolat o cobert arreu.

Pluja

A partir de vespre s'esperen precipitacions al litoral i prelitoral sud i en són possibles a la resta del terç oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada. Deixaran acumulacions entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la temperatura màxima també serà semblant, tot i que serà entre lleugerament i moderadament més alta al quadrant nord-est, i lleugerament o moderadament més baixa a Ponent.

Vent

De matinada bufarà fluix i variable en general. Al matí s'imposarà el vent de component sud i est entre fluix i moderat, amb algun cop fort al litoral nord.

Tendència per a demà

De matinada s'espera precipitació a la meitat oest. Al matí s'espera a qualsevol punt del territori. A partir de mitja tarda, la precipitació desapareixerà de les Terres de l'Ebre i de Ponent. Serà d'intensitat entre feble i moderada. Deixarà acumulacions entre poc abundants i abundants (fins a 50 mm en 24 hores). Localment la precipitació anirà acompanyada de tempesta.

Temas

Comentarios

Lea También