Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: els núvols costaran de marxar

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 15 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, al matí arribaran núvols alts i mitjans pel sud que deixaran el cel poc o mig ennuvolat, amb nuvolositat més compacta al terç nord. Independentment, durant les hores centrals de la jornada que es formaran algunes nuvolades.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens serà localment moderat. Oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord i entre 17 i 22 ºC a la resta. La temperatura màxima es mantindrà sense canvis significatius, si bé serà localment lleugerament més baixa al terç sud. Se situarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, excepte a zones elevades del país on serà excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boirina i boira a planes i fondalades de l'interior del país que localment persistiran tota la jornada al nord de Ponent i de l'altiplà Central. Per altra banda, és probable la formació de boira a punts del litoral, sobretot del sector nord.

Vent

De matinada el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior i durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud i est fluix amb alguns cops moderats. Independentment, al litoral bufarà vent de component nord i , i de component nord i est fluix amb alguns cops moderats al litoral. Amb el pas de les hores s'imposarà el component sud i est arreu, d'intensitat entre fluixa i moderada.

Tendència per a demà

Cel entre poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans durant tota la jornada. A més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya, preferentment del terç sud i a l'extrem nord del Pirineu, on el cel quedarà mig i localment molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También