Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: els núvols es mantindran aquest dimarts

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 30 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, localment cobert. A partir de primera hora del matí, la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé al litoral central i sud romandran alguns núvols baixos fins a migdia; alhora creixeran núvols d'evolució diürna a punts de l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig ennuvolat. A més, a partir del vespre augmentarà la nuvolositat a punts de l'interior.

Pluja

S'esperen ruixats febles, dispersos i minsos a qualsevol punt de matinada, així com al litoral i al prelitoral central i sud fins a mig matí, sent menys probables al nord-est del territori. A banda, a la tarda és possible alguna precipitació feble i minsa a punts de muntanya del prelitoral i del Prepirineu. La cota de neu voltarà els 2.000 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta a punts de la meitat sud, Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta en general, si bé serà similar a Ponent i a les Terres de l'Ebre. La mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC al prelitoral, més baixa al sector nord, i entre 9 i 14 ºC al litoral, localment més baixa al nord. La màxima es mourà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, entre 21 i 26 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb terral al litoral i intervals de calma a punts de l'interior. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat i s'imposarà el component sud al litoral i al prelitoral, i els components sud i oest a la resta de l'interior. A banda, a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i variable de component sud i est. Al final del dia quedarà fluix i variable. Malgrat tot, al nord de l'Alt Empordà hi haurà tramuntana al principi i al final del dia, localment moderada amb algun cop fort, la resta de la jornada el vent serà fluix i variable.

Tendència per a demà

De matinada hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, a punts de la depressió Central, i més aïllats a punts del Prepirineu. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat per alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. A partir del final del matí es formaran alguns núvols d'evolució a punts del nord-est, i a partir de migdia algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu, sobretot sector oriental. A més, al final de la tarda arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest del territori. A partir del vespre, es tornaran a formar intervals de núvols baixos que afectaran a diferents punts del territori.

Temas

Comentarios

Lea También