Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: els núvols es mantindran aquest dimarts

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 30 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, localment cobert. A partir de primera hora del matí, la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé al litoral central i sud romandran alguns núvols baixos fins a migdia; alhora creixeran núvols d'evolució diürna a punts de l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig ennuvolat. A més, a partir del vespre augmentarà la nuvolositat a punts de l'interior.

Pluja

S'esperen ruixats febles, dispersos i minsos a qualsevol punt de matinada, així com al litoral i al prelitoral central i sud fins a mig matí, sent menys probables al nord-est del territori. A banda, a la tarda és possible alguna precipitació feble i minsa a punts de muntanya del prelitoral i del Prepirineu. La cota de neu voltarà els 2.000 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta a punts de la meitat sud, Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta en general, si bé serà similar a Ponent i a les Terres de l'Ebre. La mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC al prelitoral, més baixa al sector nord, i entre 9 i 14 ºC al litoral, localment més baixa al nord. La màxima es mourà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, entre 21 i 26 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb terral al litoral i intervals de calma a punts de l'interior. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat i s'imposarà el component sud al litoral i al prelitoral, i els components sud i oest a la resta de l'interior. A banda, a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i variable de component sud i est. Al final del dia quedarà fluix i variable. Malgrat tot, al nord de l'Alt Empordà hi haurà tramuntana al principi i al final del dia, localment moderada amb algun cop fort, la resta de la jornada el vent serà fluix i variable.

Tendència per a demà

De matinada hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, a punts de la depressió Central, i més aïllats a punts del Prepirineu. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat per alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. A partir del final del matí es formaran alguns núvols d'evolució a punts del nord-est, i a partir de migdia algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu, sobretot sector oriental. A més, al final de la tarda arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest del territori. A partir del vespre, es tornaran a formar intervals de núvols baixos que afectaran a diferents punts del territori.

Temas

Comentarios

Lea También