El Temps a Tarragona: els núvols no marxen, però sí la pluja

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 20 de juny

19 junio 2020 09:40 | Actualizado a 28 junio 2020 09:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat de núvols baixos al terç sud, amb tendència a minvar a partir d'aleshores. A la resta estarà serè o poc ennuvolat. A partir del final del matí creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i a la serralada prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert al terç nord. A banda, a partir del vespre reapareixeran els intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot central i sud.

Pluja

A partir de migdia s'esperen alguns ruixats i xàfecs a punts del Pirineu i Prepirineu, sobretot del sector oriental, i a partir de mitja tarda també a altres punts de l'interior del quadrant nord-est i del nord de la depressió Central, mentre que són probables a altres punts de la serralada prelitoral. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Tot i això, és possible que siguin d'intensitat forta i abundants a l'interior del quadrant nord-est. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta, calamarsa i pedra.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. La temperatura màxima ascendirà entre lleugerament i moderadament.

Vent

A l'inici i novament al final de la jornada el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral fluix al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix de component sud i est al litoral, prelitoral i al quadrant nord-est, i a la resta predominarà el component sud i oest fluix amb algun cop moderats, amb intervals de component nord a l'extrem nord del Pirineu. Durant els moments de xàfec hi haurà algunes ràfegues fortes.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts fins a migdia. A partir d'aleshores creixeran algunes nuvolades al vessant sud del Pirineu, al Prepirineu, interior del quadrant nord-est i serralada prelitoral que deixaran el cel mig ennuvolat, puntualment molt a l'interior del quadrant nord-est i resta del Pirineu. Independentment hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral fins a mig matí i de nou a la nit.

Comentarios
Multimedia Diari