El Temps a Tarragona: els núvols seran protagonistes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 25 de novembre

24 noviembre 2018 14:09 | Actualizado a 25 noviembre 2018 08:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà ràpidament d'oest a est i a l'inici del matí el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, i puntualment cobert a la meitat oest del país, sobretot al quadrant nord-occidental; al quadrant nord-est la nuvolositat serà més trencada.

A partir de migdia els núvols tendiran a minvar i al llarg de la tarda el cel quedarà serà o poc ennuvolat en conjunt, si bé a punts de l'altiplà Central persistiran alguns estrats baixos i creixeran algunes nuvolades a l'extrem nord-est del territori.

Tot i això, al final del dia els núvols tornaran a augmentar, de nou, pel sud i l'oest del país, on quedarà molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà similar o lleugerament superior, si bé al quadrant nord-est la màxima localment podrà pujarà moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió i al prelitoral sud i central, i entre 5 i 10 ºC a la resta del país.

Pel que fa a la màxima arribarà a valors entre 5 i 10 ºC al Pirineu, localment més baixa al vessant nord de la serralada, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre 11 i 16 ºC al litoral i prelitoral, les més altes a l'interior del quadrant nord-est.

Vent

Bufarà vent de component oest i sud entre fluix i moderat amb cops forts en general, tot i que al terç nord, al quadrant nord-est i resta del litoral i prelitoral central hi haurà cops molt forts fins a primera hora de la tarda.

Al llarg de la tarda el vent tendirà a afluixar i fins i tot quedarà fluix i de direcció variable a valls del Pirineu i Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. Malgrat això, en paral·lel entrarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

De matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert per bandes de núvols alts i mitjans. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà malgrat que durant la resta del dia encara hi haurà algunes bandes de núvols alts i mitjans que circularan de nord a sud del territori i que deixaran el cel poc o mig ennuvolat. A banda, al vessant nord el Pirineu el cel romandrà molt ennuvolat o cobert des de mig matí i fins al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari