El Temps a Tarragona: Es manté l'estabilitat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 20 de juliol

19 julio 2021 08:02 | Actualizado a 19 julio 2021 08:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel es mantindrà serè fins al migdia, tot i la presència d'algun interval de núvol baix fins a primera hora del matí al litoral sud. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu i a punts del Prepirineu, de l'interior del quadrant nord-est i de la resta del prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, localment cobert al Pirineu. A banda, també arribarà alguna nuvolada al terç sud que avançarà d'oest a est. A la resta del territori el cel quedarà serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt.

Precipitacions

Al llarg de la tarda s'esperen alguns xàfecs al Pirineu, preferentment a l'extrem nord de la serralada, i de manera més aïllada també a punts del Prepirineu i al massís del Port. Seran d'intensitat feble o moderada, i podran anar acompanyats de tempesta i no es descarta calamarsa. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant, tret del Pirineu on pujarà lleugerament; mentre que la màxima baixarà lleugerament al litoral, al prelitoral i a la vall de l'Ebre i serà semblant o lleugerament més alta a la resta del territori. L'ambient serà calorós durant les hores centrals de la jornada, i xafogós al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu, si bé serà localment regular a l'extrem nord del Pirineu a la tarda en moment de ruixat.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb predomini del terral al litoral fins a primera hora del matí. Al llarg del matí s'imposarà el component sud i est al litoral i a la meitat est del país, i el component sud i oest a la resta, entre fluix i moderat en general.

Comentarios
Multimedia Diari