El Temps a Tarragona: Es manté l'estabilitat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 20 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 20 de juliol

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 20 de juliol

Situació general

El cel es mantindrà serè fins al migdia, tot i la presència d'algun interval de núvol baix fins a primera hora del matí al litoral sud. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu i a punts del Prepirineu, de l'interior del quadrant nord-est i de la resta del prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, localment cobert al Pirineu. A banda, també arribarà alguna nuvolada al terç sud que avançarà d'oest a est. A la resta del territori el cel quedarà serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt.

Precipitacions

Al llarg de la tarda s'esperen alguns xàfecs al Pirineu, preferentment a l'extrem nord de la serralada, i de manera més aïllada també a punts del Prepirineu i al massís del Port. Seran d'intensitat feble o moderada, i podran anar acompanyats de tempesta i no es descarta calamarsa. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant, tret del Pirineu on pujarà lleugerament; mentre que la màxima baixarà lleugerament al litoral, al prelitoral i a la vall de l'Ebre i serà semblant o lleugerament més alta a la resta del territori. L'ambient serà calorós durant les hores centrals de la jornada, i xafogós al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu, si bé serà localment regular a l'extrem nord del Pirineu a la tarda en moment de ruixat.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb predomini del terral al litoral fins a primera hora del matí. Al llarg del matí s'imposarà el component sud i est al litoral i a la meitat est del país, i el component sud i oest a la resta, entre fluix i moderat en general.

Temas

Comentarios

Lea También