El Temps a Tarragona: es mantenen els núvols i pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 29 de setembre

28 septiembre 2019 10:29 | Actualizado a 28 septiembre 2019 10:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud i a la depressió Central que, amb el pas de les hores, aniran minvant fins a quedar serè o poc ennuvolat a partir de mig matí. A més, durant les hores centrals del dia hi haurà alguns núvols d'evolució diürna a punts del prelitoral. Tot i això, a la tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos al nord del Cap de Creus que deixaran el cel localment mig ennuvolat i a partir del vespre també se'n podran formar a d'altres punts del litoral. A la resta del territori, el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat al llarg de tota la jornada.

Pluja

De matinada no es descarta alguna precipitació feble, aïllada i inapreciable o minsa al litoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa a l'interior, mentre que la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, si bé localment l'ascens serà acusat a punts de l'interior. La mínima es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central, Prepirineu i prelitoral nord, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país. La màxima oscil·larà entre 23 i 28 ºC al litoral i Pirineu, i entre 26 i 31 ºC a la resta del país, si bé a ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre serà localment més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé serà localment regular fins a mig matí a zones elevades del litoral i del prelitoral sud i central.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la tarda al nord del litoral central. Independentment, a la tarda el vent quedarà fluix i de direcció variable a l'Empordà.

Tendència per a demà

Cel serè en general, tot i que creixerà algun núvol d'evolució diürna al prelitoral i Pirineu i al final del dia arribaran alguns núvols alts i prims per l'oest. Independentment, de matinada i sobretot a partir del vespre, hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari