El Temps a Tarragona: Es mantenen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 9 de maig 

08 mayo 2021 17:33 | Actualizado a 08 mayo 2021 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà de sud a nord i el cel quedarà, a partir de mig matí, entre mig i molt ennuvolat tot i que, transitòriament i durant el migdia, s'obriran algunes clarianes. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-occidental partir de migdia on quedarà entre molt ennuvolat i cobert. A banda, a punts del litoral i del prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos.

Pluges

A partir de mig matí s'esperen ruixats a punts del terç oest, que al llarg de la tarda s'estendran a altres punts del territori, sobretot de la resta de la meitat oest. Amb tot, a l'extrem nord-est la precipitació serà menys probable. Els ruixats seran d'intensitat feble al matí, i a partir d'aleshores seran entre febles i moderats, puntualment forts durant la tarda quan, a més, podran anar localment acompanyats de tempesta i calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental. La cota de neu baixarà al final del dia dels 2.800 metres fins als 2.500 metres. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Es mourà entre 10 i 15 ºC al litoral, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i prelitoral i entre 6 i 10 ºC a la resta Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament arreu, si bé a punts del litoral quedarà semblant. Es mourà entre 18 i 23 ºC al litoral i Pirineu i entre 22 i 27 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona al matí, puntualment regular al litoral. Durant la tarda empitjorarà arreu i serà localment dolenta, sobretot en moments de ruixat i al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental.

Vent

Predominarà el vent de component sud entre fluix i moderat arreu, si bé a punts del litoral bufarà de component est fluix amb cops moderats. Amb tot, hi haurà cops forts a cotes altes del Pirineu, a ponent a la tarda i en moments de ruixat.

Comentarios
Multimedia Diari