El Temps a Tarragona: es pot escapar alguna gota

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 25 de gener

24 enero 2020 12:03 | Actualizado a 27 enero 2020 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

A la matinada el cel mig ennuvolat, per la presència d'alguns intervals de núvols baixos, a Ponent, Terres de l'Ebre, Prepirineu i extrem nord-est. A partir de llavors i amb el pas de les hores la nuvolositat anirà augmentant d'oest a est fins a quedar el cel molt ennuvolat, puntualment cobert, arreu del país a mitja tarda.

Pluja

Fins al final del matí són possibles alguns ruixats febles i minsos a punts de la meitat oest. A partir de migdia en podran aparèixer en qualsevol punt. En general seran febles i acumularan quantitats de precipitació minses tot i que és possible que a punts del litoral i prelitoral siguin puntualment moderats i acumulin quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu voltarà els 1500 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà més alta. Es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, Prepirineu, depressió Central i prelitoral i entre 3 i 8 ºC a la resta del país. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa tret de Ponent pon serà més alta. Es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 10 i 15 ºC a la resta..

Vent

El vent bufarà fluix i direcció variable amb predomini del component sud al litoral. Tot i això, al centre de la jornada bufarà entre fluix i moderat de component sud al litoral i prelitoral nord.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors, la nuvolositat s'anirà fent menys compacta d'oest a est fins a quedar serè o poc ennuvolat. Durant la tarda hi haurà núvols d'evolució a punts del Pirineu i de l'interior del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari